top of page
Logobilde.jpg

OM PODDEN

I fotballpodcasten Dommerjævel får du et unikt innblikk i hvorfor noen velger å bli fotballdommere, hva som gjør at dommerne holder ut i motgang og hvordan de løser krevende situasjoner på og utenfor banen. 

Lytt til episodene direkte på nettsiden, apple eller spotify. Abonner på vårt nyhetsbrev for å være først ute med aktuelle nyheter og episoder.

Podden er for alle fotballentusiaster, og hvem vet, kanskje det er en dommerspire i deg også? :-)  

Ola Hobber Nilsen

Ola Hobber Nilsen representerer Nordstrand IF og har over 130 kamper i Eliteserien. Han var FIFA-dommer i perioden fra 2015 til 2019 og dømte blant annet kvalikk til Champions League, gruppespillskamper i Europa League, og landskamper. I 2017 ledet han cupfinalen mellom Sarpsborg og Lillestrøm. Hobber Nilsen var leder av Toppdommerforeningen i perioden 2016 - 2018. 

Espen Eskås

Espen Eskås representerer Bækkelagets Sportsklubb og har dømt 77 eliteseriekamper. Han har vært FIFA-dommer siden 2017, og har blant annet dømt finalen i U17-EM og hatt oppdrag i både EM-kvalifiseringen og Europa League. I 2019 ledet han cupfinalen mellom Viking og Haugesund. Eskås har hatt en spennende karriere nasjonalt og internasjonalt og spås av mange en lysende fremtid. 

bottom of page